Sound Forge Pro

Sound Forge Pro

Megtérít és manipulálni a audio fájlokat használ haladó jellegét meghatározza
Értékelés
4.3  (243 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
4.1
Legfrissebb verzió:
11.0.345 (Összes)
A program 6 díjat kapott
Sokféle audio fájlokat betölteni, és manipulálni őket különböző eszközökkel, különösen a fejlett. Támogatja a felvétel és a szabványos audio szerkesztés szerszámok.
A pontosság, a Stabilitás, Könnyű, Speed
The Sound Forge 9 professzionális digitális audio termelési suite magában foglal mindent meg kell, hogy gyorsan a nyers audió, hogy kész mester. Használja ezt a lakosztályt, létrehozni, szerkeszteni sztereó vagy többcsatornás audio fájlok sebesség, pontosság. Hatékonyan elemzése, rögzítése, valamint a szerkesztés audio, digitalizálni, visszaállítani a régi felvételeket, modell akusztikus környezetben, design, hang, multimédia, master replikáció-kész CDs.
Tartalmazza a Szerszámok Sound Tervezés, Mastering
In kívül Sound Forge 9 szoftver, ez az átfogó audio termelési suite magában foglalja CD Építész 5 szoftver tervezése, mastering, égő Red Book audio CDs, Noise Reduction 2 plug-inek, hogy a fix közös hang problémák, mint a szalag, sziszegés, kamera hum, kattintások, papi, valamint a Mastering Effects Bundle powered by iZotope™, a gyűjtemény négy professzionális audio plug-inek.
Jellemzők:
* Sztereó, Multichannel Recording
* Pontos Audio Editing
* Tiszta Sound Minőség
* Erős Effects Processing
* Audio-Video
* Dolby Digital AC-3-as kiviteli
Információ frissítve: